Membrii AUR din Murgeni s-au delimitat de bulibașa Flagăra, care se dădea președinte. ”Și-a făcut poză acolo și atât”

Ultima actualizare: 20-12-2020 11:36
Membrii AUR din Murgeni s-au delimitat de bulibașa Flagăra, care se dădea președinte. ”Și-a făcut poză acolo și atât”
StirilePROTV

Reprezentanții AUR din Murgeni s-au delimitat de șeful de clan care se prezenta drept președinte al organizației din acest oraș, transmițându-i lui George Simion că acesta doar s-a pozat în sediu, fără a fi membru de partid.

 

Copreședintele AUR, George Simion, s-a întâlnit sâmbătă cu simpatizanții săi din județul Vaslui, ocazie cu care s-ar fi lămurit și situația din Murgeni, unde liderul clanului interlop Sandu s-a prezentat drept președintele organizației locale.

Cei trei membri ai filialei AUR i-au spus lui Simion că Petrea Sandu, zis Flagăra, a intrat neinvitat în sediul partidului și și-a făcut poze acolo, fără a fi însă membru de partid, iar ei nu l-au putut da afară pentru că este bulibașa lor, scrie Vremea Nouă.

În plus, aceștia spun că în spatele acestei diversiuni ar fi, de fapt, PSD, al cărui membru este bulibașa Flagăra.

 

Membrii AUR din Murgeni spun că George Simion este trimisul lui Mesia

 

Membrii AUR din Murgeni i-au transmis lui George Simion că este trimis de Mesia pe Pământ pentru a salva ”țara asta de la pierzanie”

“Dom’ șăf, bulibașa Flagăra e pesedist de când e el, nu are treabă cu AUR. El a fost tot timpul mână în mănă cu Buta, fostul primar al orașului, și la toate alegerile locale a îndemnat lumea să voteze cei trei trandafiri. E adevărat că a fost în sediul partidului AUR din Murgeni, și-a făcut poză acolo și atât! El nu are legătură cu AUR. A venit neinvitat, iar noi nu l-am putut da afară, că e bulibașa nostru, dar pentru noi dumneavoastră sunteți cel pe care Mesia l-a trimis pe pământ să salveze țara asta de la pierzanie”, i-au spus cei trei tineri din Murgeni liderului AUR, potrivit sursei citate.

Reamintim că bulibașa Flagăra a postat pe 13 decembrie mai multe poze în care apare atât singur, cât și împreună cu numeroase alte persoane în fața unui steag mare cu AUR, prezentându-se drept președinte al partidului.

Ulterior, Petrea Sandu a șters această postare, precum și pozele în care se află alături de mai multe persoane, păstrând-o doar pe cea în care se află singur, cu AUR în spate, fără alte comentarii.

 

Sute de trupe speciale au restabilit ordinea în orașul devastat de intelopi

 

Bulibașa Flagăra este liderul clanului Sandu, cunoscut pentru violența sa.

Interlopii din această grupare au avut mai multe confruntări sângeroase cu cei din clanul Murui, care au degenerat în veritabile lupte de stradă.

Autoritățile au fost nevoite să declare vara aceasta Murgeni zonă specială de siguranță publică și au trimis sute de polițiști și jandarmi din șase județe, inclusiv trupe speciale, pentru a restabili ordinea în orașul în care cele două clanuri seamănă teroare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO