Medic homeopat din Constanta, arestat pentru ca ar fi violat o minora. Discutia pe care a filmat-o fata in cabinet

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07

Poveste strigatoare la cer petrecuta la Constanta. In centrul atentiei este un medic homeopat vestit in oras, care a fost arestat pentru ca a violat o copila de 11 ani, pacienta lui. A profitat de inocenta acesteia si a supus-o la perversiuni.

Speriata, adolescenta le-a spus parintilor, care au alertat politia. Victor Emilian Bot, are 39 de ani si se recomanda homeopat, maseur si nu în ultimul rând dornic sa afle si sa aplice cateva din cele mai frumoase arte ale vindecarii.

Asa i-au convins pe parintii unei fete de 11 ani sa apeleze la el. Plateau 100 de lei pentru sedinte de acupunctura si presopunctura pentru a-i rezolva acesteia problemele aparute la coloana. Dupa prima sedinta insa fata i-a spus unei prietene ca medicul ii aplica alte tratamente apoi le-a marturisit si parintilor. La urmatoarea sedinta, cu ajutorul politistilor, fata a mers cu un echipament de inregistrare audio. Medicul a intrebat-o cum s-a simtit dupa experienta de data trecuta si fara sa o mai agreseze a incercat sa isi gaseasca scuze.

"Medic - Te deranjeaz? ?
Fetita - da
Medic - Data trecuta nu ai zis. Iertare, ma ierti ?
Fetita - Da sa stiti ca am spus unei prietene, mi- a spus sa le spun parintilor.
Medic - Ei, las? imi cer iertare, imi cer scuze.
Fetita - O sa le spun parintilor.
Medic - Imi cer iertare, scopul era de armonizare am vrut sa te deschizi. Poate nu a fost corect si sanatos dar sincer nu am facut ceva rau. Tu esti o fata extraordinara . Nu stiu ce sa fac sa îndrept lucrurile. As vrea sa se puna punct, nu sunt batjocoritor de copii."

Pe baza acestei inregistrari medicul a fost ridicat de politisti si audiat apoi de procurori.

Viorel Gabriel Teliceanu, procuror: "Inculpatul nu si-a recunoscut fapta a dat o interpretare proprie faptelor sustine ca victima a fost supusa unui tratament si ca tot ce se intampla acolo facea parte dintr-un tratament pe care i l-a oferit."

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: "Omul acesta, imi pare rau, poate ca o fi fost si el abuzat cand era mic. Cam asa se transmite chestia asta, acest tip de comportament sexual deviant vine ca urmare a unei tulburari psihice. Un om normal nu face asa ceva."

Individul este cel care ii supraveghea si consulta pe copiii inscrisi la o gradinita particulara din Costanta unde s-a dovedit ca educatoarele erau violente. Desi exista imagini doveditoare medicul urma sa apara in fata judecatorilor ca sa depuna marturie in favoarea cadrelor didactice.

Acum, procurorii se asteapta sa apara si ale victime ale medicului homeopat. Victor Emilian Bot a fost arestat 30 de zil pentru viol.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO