Cum sa faci o ciorba de miel ca un adevarat MasterChef. Reteta juratului Catalin Scarlatescu
Catalin Scarlatescu, juratul aprig de la Master Chef, a scos de sub capac o portie noua de ponturi pentru masa de sarbatoare.
Va avea de dus munca de lamurire inainte de-a pune in farfurie o ciorba de miel cu fasii delicate de carne si acrita cu suc de lamaie. Asta, deoarece maestrul propune o varianta dietetica a borsului de miel taranesc, ingrosat de unii cu orez si fortificat cu bucati serioase de coaste. Fara de care multi romani nici n-ar putea concepe masa de Pasti.
Reteta e dezarmant de simpla pentru cei care se tem sa o incerce. Se calesc in ulei cuburi de radacinoase.In 5-10 minute poti completa cu apa. Carnea intra in oala uriasa doar gata fiarta si scoasa de pe os.
Un snop de verdeata si 3-4 lamai sunt pentru musafiri. Puteti pune o parte cand e oala pe foc si o alta abia la final. Pentru felul al doilea, rulada face parte din meniul de Paste.