Marian Vanghelie sustine ca rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata nu este complet. Planul edilului suspendat

×
Codul embed a fost copiat

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, incearca sa ii convinga pe judecatorii Tribunalului Bucuresti ca rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata nu ar fi complet.

Edilul si avocatul sau cer trimiterea documentului la Directia Nationala Anticoruptie pentru completari.

Marian Vanghelie si avocatul sau pot ridica anumite exceptii, dar poti soi contesta probele adunate de procurorii anticoruptie. In aceasta faza preliminara, fara care nu se poate incepe procesul propriu-zis, edilul suspendat al sectorului 5 si avocatul sau sustin ca rechizitoriul prin care au fost trimisi in judecata pentru acuzatii de coruptie, intre care se afla si luare de mita cu un prejudiciu de 30 de milioane de euro, nu ar contine elemente de descriere a faptelor foarte concrete, din punctul de vedere al apararii.

Aceasta acuzare este una mai degraba de ordin general, iar Marian Vanghelie sustine ca daca nu i se spune in mod concret in ce context si cum anume a primit mita respectiva, atunci nu se poate apara.

Din acest motiv, el cere completarea rechizitoriului, iar in ipoteza in care in urmatoarele 5 zile acest lucru nu se va intampla, atunci apararea va cere trimiterea intregului dosar la Tribunalul Bucuresti.

Citește și
marian vanghelie
Marian Vanghelie ramane in arest la domiciliu. Fostul primar spune ca se simte "urmarit"
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România
Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
"Ma apuc sa invat sa fac marmelada?". Vanghelie a gasit motivul pentru care sa fie scos din arestul la domiciliu: cursurile

Marian Vanghelie are o noua preocupare: studiul universitar. Primarul suspendat al sectorului 5 a incercat luni sa-i convinga pe judecatorii care il tin in arest la domiciliu, ca daca nu-i schimba masura preventiva, nu mai poate ajunge la cursuri.

Marian Vanghelie ramane in arest la domiciliu. Fostul primar spune ca se simte
Marian Vanghelie ramane in arest la domiciliu. Fostul primar spune ca se simte "urmarit"

Marian Vanghelie nu a reusit nici marti sa-i convinga pe judecatorii Tribunalului Bucuresti sa-i ridice masura arestului la domiciliu, in dosarul in care e acuzat de fapte de coruptie.

Mesajul lui Marian Vanghelie pe Facebook, dupa ce iubita lui a nascut o fetita.
Mesajul lui Marian Vanghelie pe Facebook, dupa ce iubita lui a nascut o fetita. "Nasterea ei este un dar nepretuit"

La 47 de ani, Marian Vanghelie este de joi tatal unei fete. Iubita sa, Oana Niculescu Mizil, a nascut prin cezariana o fetita de 2 kilograme si 700 de grame. Copila a primit nota 10.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.