Maria Marinescu si sotul ei, audiati intr-un dosar de trafic international de stupefiante

Ultima actualizare: 05-04-2013 06:50

Designerul Maria Marinescu si sotul ei, Frank Collin, au fost audiati de politistii francezi intr-un dosar de trafic international de stupefiante.

700 de kilograme de cocaina, ce urmau sa ajunga in Franta, au fost depistate la sfarsitul lunii martie intr-un avion din Republica Dominicana.

Anchetatorii l-au retinut pe Collin la Paris, dupa ce au primit informatii potrivit carora acesta ar avea legaturi cu unul dintre presupusii traficanti.

Omul de afaceri Frank Collin a fost ridicat de politisti la Paris, unde era intr-o calatorie de afaceri. A fost dus la audieri si chestionat despre legaturile pe care le are cu un presupus traficant de droguri.

Anchetatorii cercetau un transport de cocaina, localizat pe aeroportul din Punta Cana, in Republica Dominicana. Actiunea s-a incheiat cu arestarea a 38 de suspecti.

Stupefiantele urma sa ajunga langa Versailles cu o cursa privata. Controlul facut insa, la bordul avionului a dus la descoperirea drogurilor.

Acum, Frank Collin trebuie sa lamureasca de unde il cunoaste pe unul dintre presupusii membrii ai retelei de trafic.

"Eu am incredere in sotul meu, deci totul va fi bine. Respect institutiile din Franta si in egala masura si cele din Romania. De aceea, avand in vedere ca este in desfasurare o ancheta in care din cate am inteles au inca interogatorii, nu-mi permit sa comentez nimic. Eu nu pot sa vorbesc despre o ancheta care este inca in desfasurare", a declarat Maria Marinescu pentru Cancan.

Maria Marinescu ar fi fost si ea chemata la Ministerul de Interne francez pentru declaratii. Totul ar fi legat de amicitia dintre sotul ei si un francez care l-ar fi intrebat pe Collin daca stie vreo companie aeriana in Republica Dominicana. Se pare ca sotul Mariei Marinescu i-ar fi indicat acestuia exact compania la care figureza aeronava in care au fost gasite peste 680 de pachete de cocaina.

Maria Marinescu s-a casatorit cu Frank Collins in urma cu 4 ani intr-un castel de langa Paris. Costurile evenimentului au fost estimate atunci de cei doi la peste 200.000 de euro. De la sfarsitul lui 2010, Maria Marinescu si Frank Collin au impreuna un baietel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO