Ce se ascunde de fapt in spatele "marii asfaltari" anuntate in Capitala. Lista strazilor ce vor fi reparate din primavara

15-02-2016 22:28

Marea asfaltare pe care reprezentantii primariei au anuntat-o de luni este de fapt o mica plombare provizorie a gropilor aparute din cauza precipitatiilor din aceasta iarna.

La adresele unde ar fi trebuit sa gasim zgomot si praf era liniste si pace, nici urma de muncitor sau de groapa proaspat reparata.

Marea asfaltare a gropilor din Bucuresti a demarat cu viteza doar pe hartie. Reprezentantii Primariei Capitalei au anuntat intr-o conferinta de presa ca incepand de luni, pe parcursul intregii saptamani, se vor efectua lucrari pentru plombarea craterelor din asfalt.

Alex Ichim, purtator de cuvant Primaria Capitalei: "Au fost verificate toate bulevardele principale ale Capitalei. Au fost sesizate probleme pe 97 de bulevarde. Incepand de azi, se intervine pe Bucuresti-Ploiesti, Ficusului, Soseua Kiseleff."

Supriza insa. Am fost la toate adresele oferite de catre cei de la Primarie si nu am gasit niciun muncitor sau vreo groapa proaspat reparata. Contactati din nou, cei de la Primarie au o explicatie. Deocamdata avem o plombare provizorie, urmand ca marea asfaltare sa inceapa in primavara.

Reparatiile usoare se vor face treptat, in fiecare zi a acestei saptamani. Astfel, luni ar fi trebuit sa fie plombate bulevardele Kiseleff, Ficusului si DN1. De marti, ar trebui sa intre in program alte 16 artere, printre care Calea Grivitei, strada Clabucet, Str. Jiului, Sos. Chitilei, Bd. Marasesti, Sos. Pipera, Bd. 1 Decembrie, Liviu Rebreanu si Lucretiu Patrascanu.


VIDEO PROTVPLUS.RO