Mama fetiței găsite cu lovituri la cap a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii din Voluntari

Ultima actualizare: 20-11-2020 21:20
Mama fetiței găsite cu lovituri la cap a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști
Pro TV

O femeie de 31 de ani din Voluntari, mama fetiței de 9 ani care a fost găsită pe stradă cu lovituri la cap, dar și în alte zone ale corpului, a fost reținută pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat, în urma probatoriului administrat, femeia în vârstă de 31 de ani a fost reținută pentru 24 de ore de către polițiștii orașului Voluntari, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorilor, iar, ulterior, a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale.

În urma propunerilor formulate de unitatatea de parchet competentă, persoana reținută, urmează sa fie prezentată în cursul zilei de astăzi judecatorului de drepturi și libertăți, pentru a dispune în consecință.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, pe 11 noiembrie, de către o femeie, cu privire la faptul că a găsit pe stradă o fetiță, în vârstă de 9 ani, care prezenta urme de violență fizică în zona capului.

Victima a fost transportată imediat de către un echipaj medical la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La data de 19 noiembrie, minora a fost preluată de reprezentanții D.G.A.S.P.C.Ilfov și instituționalizată într-un centru de specialitate.

O înregistrare video cu fetița care povestește traumele prin care a trecut în ultima perioadă a apărut pe rețelele sociale.

Copila povestește cum o bătea mama ei și cum, la un moment dat, chiar i-a rupt o mână.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO