Fetiță de 9 ani, găsită cu lovituri la cap pe o stradă din Voluntari. Poliția a început o anchetă

Ultima actualizare: 19-11-2020 16:33
Fetiță de 9 ani, găsită cu lovituri la cap pe o stradă din Voluntari. Poliția a început o anchetă
Pro TV

O fetiță de 9 ani ce prezenta urme de violență fizică în zona capului a fost găsită de o femeie, pe o stradă din orașul Voluntari, polițiștii efectuând în prezent cercetări.

Potrivit unui comunicat, la data de 11 noiembrie, în jurul orei 09:23, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 09:20, a găsit pe stradă o fetiță, în vârstă de 9 ani, care prezenta urme de violență fizică în zona capului.

Victima a fost transportată de către un echipaj medical la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la unitatatea medicală din București, unde minora a fost transportată, pentru efectuarea activităților specifice din competență.

Joi, 19 noiembrie, minora a fost preluată de reprezentanții D.G.A.S.P.C.Ilfov și instituționalizată într-un centru de specialitate.

Polițiștii orașului Voluntari efectuează în prezent cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO