Situația zborurilor, 16 decembrie. Întârzieri pe Aeroportul Otopeni

Ultima actualizare: 16-12-2018 16:45
aeroport Timisoara inzapezit
Pro TV

Codul portocaliu de vreme rea afectează și activitatea aeroporturilor din România. După ce, sâmbătă, Aeroportul Internațional Timișoara a fost închis timp de o oră și jumătate, duminică, mai multe curse au fost anulate.

UPDATE 16.40: Numeroase zboruri de pe Aeroportul Otopeni înregistrează întâzieri. În cazul altora, pentru moment se estimează doar că acestea vor decola la timp. Puteți verifica situația zborurilor aici.

De exmplu, zborul RO305 al companiei Tarom, spre Frankfurt, programat să decoleze la 16.00, are o întârziere de 23 de minute.

Și zborul 0B9271 al companiei Blue Air spre Hurghada, programat pentru ora 16:00, înregistra o întârziere de 31 de minute.

Zborul Tarom RO151 spre Tel-Aviv, programat pentru 16:25 ar urma să decoleze la 16:52.

Zborul Tarom RO311 spre Munchen, programat pentru 17:55 ar urma să decoleze la 18:22.

Zborul LOT LO646 spre Varșovia, programat pentru 18:00 ar urma să decoleze la 18:22.

 

12:30: Zboruri anulate la Timișoara

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Timișoara, două curse care trebuiau să ajungă la Timișoara de la Bergamo și Madrid au fost anulate de companiile aeriene din cauza condițiilor meteo, potrivit Tion.ro.

O altă cursă care ar fi trebuit să vină de la București a fost anulată deoarece aeronava nu a reușit să plece de pe un alt aeroport, tot din cauza condițiilor meteo.

Și cursa aeriană care trebuia să vină de la Frankfurt la ora 12 a fost anulată din cauza condițiilor meteorologice de pe aeroportul german, au anunțat reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara. Cursa ar fi trebuit să plece la ora 12.40 din Timișoara, înapoi spre Frankfurt.

Pe Aeroportul Otopeni sunt întârzieri de sub o oră la cursele low-cost. Mai multe informații, pe www.bucharestairports.com.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO