Doua persoane, puse sub acuzare in urma perchezitiilor din Dragonul Rosu, pentru evaziune

Ultima actualizare: 07-11-2012 20:34
Dragonul Rosu

Doua persoane au fost puse sub acuzare in urma perchezitiilor din complexul comercial Dragonul Rosu, pentru evaziune fiscala, in timpul descinderilor comercianti au incercat sa perturbe activitatea organelor de urmarire penala.

 

"Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, a fost constituita, la data de 23 august 2012, o cauza penala in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrafacere de produse si marca. Totodata, in cauza a fost inceputa urmarirea penala fata de doua persoane ce desfasoara activitati comerciale", precizeaza Ministerul Public.

Astfel, in cursul zilei de miercuri, in temeiul autorizatiei emise de magistratii Judecatoriei sectorului 2, au fost efectuate, de catre procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 2, cu sprijinul ofiterilor Serviciului Investigarea Fraudelor sector 2, al lucratorilor de politie de la Sectiile 7,8,9 Bucuresti si al Serviciului Special de Interventie Rapida, patru perchezitii intr-un complex comercial en-gross din Ilfov.

Cu ocazia perchezitiilor au fost identificate mai multe obiecte de imbracaminte si incaltaminte, precum sosete, tricouri, treninguri, genti, pantofi sport (peste 2.000 de bucati) ce purtau denumirea unor firme celebre, contrafacute.

"In acest context, mai multi comercianti aflati in complex, indiferent ca aveau sau nu legatura cu perchezitiile, au incercat sa perturbe activitatea organelor de urmarire penala, prin acuzatii verbale, incidentul fiind, insa aplanat, fara a degenera, iar perchezitiile finalizate", afirma sursa citata.

Prejudiciul creat prin comieterea faptelor investigate este in curs de evaluare, urmand a se avea in vedere datele comunicate de detinatorii legali ai marcilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO