Doi cai, victime colaterale intr-un conflict intre frati. Au fost ucisi cu toporul in strada


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 02:47
Data publicarii: Miercuri 29 August 2012 07:00
Categorie: Stiri actuale
cai morti, cal

Doi cai frumosi si fara nicio vina au cazut victime furiei unui barbat din judetul Galati. Suparat ca fratele lui are o avere mai mare, a sarit cu toporul la bietele animale si le-a lovit pana le-a lasat fara suflare.

La scena au asistat mai multi sateni, care insa n-au avut curaj sa intervina, pentru ca omul ameninta cu moartea pe toata lumea. Barbatul a disparut pana sa vina agentii si este dat acum in urmarire.

Barbatul se intorcea acasa impreuna cu o matusa, in caruta, cand langa ei a oprit brusc o masina. Din ea a coborat fratele mai mic al barbatului, cu toporul in mana. I-a amenintat pe cei doi si cand acestia au fugit, si-a descarcat furia pe bietii cai.

Fara pic de mila, agresorul nu s-a oprit pana nu a lasat caii fara suflare, intr-o balta de sange, pe marginea drumului. Cativa localnici au asistat la scena cruda, dar n-au avut curajul sa intervina. Au sunat in schimb, la politie, insa pana sa ajunga echipajele, tanarul a disparut.

Acest caz revoltator se intampla dupa ce saptamana trecuta, in Prahova, un barbat s-a razbunat pe caii unor vecini si cu o cruzime iesita din comun le-a taiat limbile. Si atunci, ca si acum, agresorul a disparut, iar politia il cauta.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO