Aeroporturi Bucureşti: Decolările de pe aeroportul Henri Coandă au fost reluate

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
otopeni

Mai multe curse aeriene au fost amânate pe aeroportul Henri Coandă, potrivit informaţiilor afişate pe site-ul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

UPDATE 18:40 Avioanele au reînceput să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 14.50, după ce mai multe curse aeriene au fost amânate din cauza fenomenului meteorologic de ploaie îngheţată, au transmis, la solicitarea News.ro, reprezentanţi ai Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

 

Fenomenul meteorologic de ploaie îngheţată a împiedicat decolarea avioanelor de pe aeroportul Henri Coandă, au declarat duminică, pentru News.ro, reprezentanţi ai CNAB.

Două curse Wizz Air, care trebuiau să decoleze spre Londra (la ora 11.30) şi Bari (la ora 12.20), au fost anulate.

Au fost amânate o cursă Tarom, care trebuia să decoleze spre Iaşi la ora 10.20, o cursă Aeroflot, care trebuia să decoleze spre Moscova la ora 12.30, o cursă Ryanair, care ar fi trebuit să decoleze spre Timişoara la ora 12.30, o cursă Blue Air, care ar fi trebuit să decoleze spre Oradea la 12.30.

Totodată, au mai fost amânate şi o cursă Lufthansa, care ar fi trebuit să decoleze spre Munchen la 13.00, o cursă KLM, care ar fi trebuit să plece spre Amsterdam la ora 13.50, o cursă Air France, care trebuia să decoleze spre Paris la ora 14.50, o cursă LOT, care trebuia să plece spre Varşovia la ora 14.55.

Sunt afectaţi aproximativ 2.000 de pasageri, a declarat duminică directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache, pentru Agerpres.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO