Liviu Dragnea dupa ce l-a vizitat pe Ponta: "E imposibil sa mearga". Cand ar putea fi lasat premierul sa revina in tara

Ultima actualizare: 20-06-2015 00:12

Doctorii vor decide vineri cand se va intoarce Victor Ponta in tara. Anuntul a fost facut de colegul sau de partid, Liviu Dragnea, care l-a vizitat pe premier la Istanbul.

"Medicii au facut o treaba foarte buna si operatia a reusit, insa Ponta are dureri cand trebuie sa faca exercitiile pentru recuperare", a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, deputat PSD: "Este nevoie de o perioada de recuperare de 3 sau 4 saptamani in care, in fiecare zi, trebuie sa faca niste exercitii, pe care trebuie sa le respecte cu strictete si cu foarte multa rigoare, altfel o sa aiba probleme cu genunchiul toata viata. Are dureri foarte mari atunci cand este pus sa faca acele exercitii, il doare foarte tare si genunchiul, si e sus pe la sold. Starea este buna, dar trebuie sa se forteze sa faca aceste exercitii, nu poate merge. A incercat sa faca cativa pasi cu un cadru, a fost aproape imposibil sa mearga."

Potrivit lui Liviu Dragnea, medicii vor decide vineri daca Victor Ponta se poate intoarce in tara la sfarsitul saptamanii.

Liviu Dragnea, deputat PSD: "Teoretic, s-a discutat ca ar putea sa plece vineri. In opinia mea, nu cred ca poate sa plece vineri. Vineri vor face o evaluare si vor stabili daca ii pot da drumul, pentru ca s-a pus o intrebare foarte simpla. Cum se urca in avion si cum sta in avion pana aici. Vineri va face evaluare si vor decide impreuna."

Si medicul roman care l-a insotit pe premier in Turcia a declarat ca premierul se va putea deplasa cu avionul cel mai devreme la 2-3 zile dupa operatie.

Operatia a avut loc luni dimineata. Luni dupa-amiaza a fost publicat un ordin in Monitorul Oficial, prin care, incepand de marti si pana vineri, premierul isi deleaga atributiile Vicepremierului Gabriel Oprea. De exemplu, joi, Gabriel Oprea va fi cel care il va primi, in locul lui Victor Ponta, pe presedintele Portugaliei la guvern. Acesta se afla in vizita oficiala in Romania.

Liviu Dragnea spune ca a discutat cu Victor Ponta la Istanbul despre starea partidului, dar si despre inlocuitorul lui Ioan Rus la Ministerul Transporturilor, anunt pe care il va face premierul.

Victor Ponta a scris marti pe o retea de socializare ca operatia a fost mai complicata decat se astepta initial, dar ca spera sa faca sport din nou in decembrie. Premierul a explicat ca a ales sa se opereze in strainatate pentru ca in tara nu ar fi avut parte de liniste si odihna. Si a tinut sa-i asigure pe toti cei care se bucura de necazul sau ca se va intoarce mai sanatos si mai puternic.

Si ambasadorul Olandei la Bucuresti a postat pe Facebook poze cu sotia sa, care a suferit o operatie ortopedica la Spitalul Universitar din Bucuresti. A spus ca le este recunoscator doctorilor si asistentelor din spital.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO