Liderul grupării ”Cercul”, care a obligat mai multe tinere să se prostitueze, pe cale să își afle sentința

25-10-2017 17:34

Bărbatul din Târgu Mureş care a sechestrat mai multe studente ale facultăţii de Arte şi le-a obligat să se prostitueze îşi va află sentinţa zilele acestea

Procesul în care este judecat pentru trafic de persoane, trafic de minori şi act sexual cu minori va începe în curând. Acum, liderul grupării "Cercul" este cercetat sub control judiciar.

Anul trecut, Eusebiu Sebastian Apostolache a fost reţinut după ce în casa acestuia din Târgu Mureş au fost descoperite mai multe tinere studente ale facultăţii de Arte care erau sechestrate, înfometate şi obligate să se prostitueze.

În "casa sfântă", aşa cum era numită de către suspect locuinţa, fetele erau aduse chiar de către o angajată a universităţii care le câştiga încrederea.

Pentru că proveneau din familii sărace, fetele acceptau ăa fie găzduite de bărbat, care apoi le exploata sexual şi le obligă să îi dea şi toţi banii primiţi de la părinţi.

Curtea de Apel Târgu Mureş a decis ca individul să fie judecat pe fond, după ce Tribunalul a decis că dosarul să se reîntoarcă la DIICOT. Procesul va începe în câteva zile.


VIDEO PROTVPLUS.RO