Liderii PSD din Iași, huiduiți în timpul manifestărilor de ziua Micii Uniri. VIDEO


Ultimul update: Joi 24 Ianuarie 2019 21:10
Data publicarii: Joi 24 Ianuarie 2019 21:05
Categorie: Stiri actuale
unirea principatelor, iasi

Câteva mii de persoane au participat, joi, la Iaşi, la manifestările oficiale din Piaţa Unirii cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române, şefii PSD fiind huiduiţi şi apostrofaţi de o parte din cei prezenţi.

La eveniment au participat vicepremierul Viorel Ştefan, dar şi mai mulţi lideri politici, printre care Ludovic Orban (PNL), Eugen Tomac (PMP) şi Victor Ponta (Pro România), aceştia din urmă preferând să stea în piaţă, fără să urce la tribună, scrie News.ro.

În momentul în care delegaţia PSD Iaşi, compusă din câteva zeci de membri ai partidului, a ajuns în Piaţa Unirii, oamenii au început să huiduie.

Fluierături şi vociferări s-au auzit şi în timpul discursurilor rostite de vicepremierul Viorel Ştefan şi de către liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, acesta din urmă fiind şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Vicepremierul Viorel Ştefan a afirmat, în discursul rostit în faţa participanţilor la eveniment, că "poporul român a avut întotdeauna puterea şi înţelepciunea să aleagă calea dreaptă".

"Am încredere absolută în destinul nostru naţional şi european, dar şi în România", a spus Viorel Ştefan.

La rândul său, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat că România are o capitală administrativă la Bucureşti şi o capitală istorică la Iaşi, el adăugând că "depinde de noi, ieşenii, ca de acest titlu să se mândrească generaţiile care vor urma".

Manifestările desfăşurate în Piaţa Unirii din Iaşi au inclus o slujbă religioasă, depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza şi o paradă militară. Cei prezenţi s-au prins la final în Hora Unirii.

Pe tot parcursul evenimentului, la Iaşi a nins puternic, iar în cursul dimineţii, muncitori din subordinea Primăriei au îndepărtat zăpada în câteva rânduri din centrul oraşului.

Circulaţia tramvaielor a fost oprită în Piaţa Unirii timp de câteva ore.

După încheierea festivităţilor oficiale, Primăria a oferit celor prezenţi suc, vin fiert şi plăcinte moldoveneşti.

Sursa: News.ro

Codrin Ştefănescu și Eugen Nicolicea, huiduiţi la PSD Sibiu:
Întâlnire Dragnea-Dăncilă, la Guvern. La ieşire, au fost huiduiţi
Întâlnire Dragnea-Dăncilă, la Guvern. La ieşire, au fost huiduiţi
VIDEO PROTVPLUS.RO