Lavinia Sandru, criticata de propriul coleg dupa intrebarea pusa lui Klaus Iohannis: "Imi venea sa-mi torn cafea in cap"

12-11-2014 12:04


Lavinia Sandru

Unul dintre cele mai controversate momente ale dezbaterii de marti seara a fost abordat de doi dintre protagonisti si dupa ce Ponta si Iohannis au plecat din studio.

Intrebarea Laviniei Sandru legata de Chisinau si Cernauti a provocat foarte multe comentarii, inclusiv in studioul televiziunii care a transmis dezbaterea.

"Mai lasa-ma cu Cernautiul! Cand te-am auzit, imi venea sa-mi torn cafea in cap”, a comentat Rares Bogdan, moderatorul dezbaterii. In plus, si Cozmin Gusa i-a spus fostei sale colege din PIN ca a fost "pro-Ponta" la o emisiunea gazduita conform propriilor spuse de "cea mai anti-guvernamentala" televiziune din Romania.

Lavinia Sandru i-a reprosat in timpul emisiunii lui Klaus Iohannis ca nu a vizitat pana acum Chisinaul si Cernautiul, intrebandu-l cum isi poate dori atunci sa fie presedintele tuturor romanilor? Cand i-a venit randul lui Victor Ponta, Lavinia Sandru l-a rugat doar sa transmita un mesaj romanilor din Moldova.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO