Lasat singur de parinti, un copil de numai un an a fost gasit inghetat si flamand la 500m de casa


Ultimul update: Miercuri 22 Mai 2013 06:57
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2013 18:55
Categorie: Stiri actuale

Inghetat, flamand si speriat, asa a fost gasit un copilas de numai un an si 3 luni din Vaslui, la jumatate de kilometru de casa. A disparut sambata seara, cand parintii l-au lasat in grija celor 3 frati mai mari.

Pentru asta, adultii sunt verificati acum de asistentii de la Protectia Copilului.

Familia, de loc din judetul Vaslui, este una foarte saraca. Aseara, parintii au plecat la un vecini, pentru ca acasa nu aveau lumina, iar barbatul voia sa se barbiereasca. Si-au lasat cei patru copii singuri si s-au intors cateva ore mai tarziu.

Pe fratii mai mari i-au gasit dormind, in timp ce mezinul nu era nicaieri. Ramasese probabil la joaca afara si, pentru ca locuinta nu este imprejmuita, s-a indepartat foarte mult. Toata noaptea, parintii - ajutati de vecini, jandarmi si politisti, au incercat sa il gaseasca. Au dat de el abia in zori, la aproximativ 700 de metri de casa.

Fiind nemancat si in soc hipotermic, a fost imediat preluat de o ambulanta. Medicii l-au externat dupa cateva ore de tratament in stare buna. Politistii si asistentii sociali care au inceput o ancheta incearca sa vada daca parintii pot fi trasi la raspundere pentru neglijenta.

Tags: copil, disparut,

O fata de 15 ani din Reghin a disparut fara urma de zece zile
Un calugar din Salaj a disparut de la schit cu o suma importanta de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO