Jaf de pomină la o sală de jocuri de noroc din Timiș, de unde un individ mascat și înarmat a reușit să plece cu peste 20 de mii de lei.

Polițiștii au realizat în scurt timp că nu este un jaf ca oricare altul și că un angajat i-ar fi fost complice. Suspecții încercau astfel să recupereze o sumă mare de bani, pierdută la aparatele de acolo, cu o zi înainte.

Polițiștii și-au dat seama că povestea este cusută cu ață albă, din momentul în care l-au audiat pe angajatul-complice. În scurt timp au aflat că sâmbătă, doi tineri, prieteni cu angajatul, au pierdut acolo 19 mii de lei. Au încercat să recupereze banii, așa că l-au convins pe un alt bărbat să intre mascat în sală și înarmat cu un cuțit.

Urma să fie surprins de camerele de supraveghere, iar angajatul să îl aștepte cu banii pregătiți. Așa s-a și întâmplat, însă planul lor a fost distrus de polițiști.

Toți patru sunt acum reținuți și se va cere arestarea lor preventivă. Din suma furată, anchetatorii au reușit să recupereze aproape 15.000 de lei.