Jaf în câteva secunde la case de pariuri din București. Cum operau hoții. VIDEO

Dată publicare: 16-02-2020 07:24
Dată actualizare: 16-02-2020 08:11


Cinci persoane au fost reținute, sâmbătă seară, în urma perchezițiilor efectuate dimineață la adresele unor indivizi bănuiți de săvârșirea unor furturi din agenții de pariuri.

În dosarul instrumentat de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei și Parchetul de pe lângă Tribunalul București a fost dispusă reținerea a 5 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat.

După lovitură, s-au ascuns trei zile într-un apartament din sectorul 5 al Capitalei. Acolo, polițiștii au găsit și o parte din bani. Cei cinci sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat şi de furt calificat.

Hoții au fost surprinși de camere de supraveghere.

Sâmbătă dimineață, polițiști din cadrul Poliției Capitalei, Serviciul de Investigații Criminale, împreună cu procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au efectuat mai multe percheziții domiciliare la adresele unor persoane bănuite de săvârșirea unor furturi din societăți comerciale de tip agenții de pariuri.

Cinci bărbați au fost conduși la audieri la sediul Poliției Capitalei.

Cei în cauză sunt bănuiți că fac parte dintr-un grup organizat care, în perioada ianuarie - februarie, a acestui an, ar fi pătruns în 10 agenții de pariuri, aflate pe raza municipiului București și a județului Timiș, de unde au sustras sume de bani și case de valori ce conțineau bani.

Prejudiciul estimat este în jur de 200.000 lei.


VIDEO PROTVPLUS.RO