Irina si Remus Truica nu vor sa auda de impacare. Soarta fetitelor va fi decisa de instanta

Ultima actualizare: 08-06-2012 09:42

O noua saptamana cu noi declaratii taioase intre sotii Truica, deveniti protagonistii unui scandal ingrozitor. Astazi, cei doi recunosc deschis ca miza despartirii cu surle si trambite o constituie averea de zeci de milioane de euro.

Asta chiar daca la mijloc sunt si cele doua gemene, pe care un judecator si-ar dori sa le stie impacate cu gandul ca parintii nu vor mai fi ca inainte.

Satui probabil de drumurile din ce in ce mai dese la procese, sotii Truica par mai decisi ca niciodata sa nu se mai menajeze, nici in fata instantelor, nici in public. Si astazi, cei doi s-au atacat extrem de dur. De departe cele mai relevante par afirmatiile referitoare la miza acestor batalii: o avere care inseamna un domeniu situat pe malul lacului si care masoara aproape un hectar, dar si proprietati si iahturi din Caraibe.

Tocmai pentru ca este un razboi ce se anunta a fi unul murdar, judecatorul care trebuie sa decida divortul, dar si parintele care le va creste pe fetite, le-a cerut sotilor Truica sa apeleze la un mediator, chiar sa mearga la o discutie in patru, o reuniune de familie, pentru ca fetitele sa stie clar ce le asteapta si ca ele vor trai acolo unde decide justitia.

Sunt demersuri umane, spune Truica, insa ele ar putea fi de prisos, daca ne gandim ca tocmai sotia lui insista ca intreaga disputa sa fie transata de judecatorii francezi, nu de cei romani. Pe de o parte pentru ca ultimul domiciliu conjugal al lor ar fi fost in partea franceza a insulei Saint Martin din Caraibe, si tot justitia franceza ar fi fost prima investita cu judecarea divortului.

Asadar, se anunta o batalie mai acerba decat chiar si cea a sotilor Columbeanu, iar deznodamantul e aproape imposibil de anticipat. Cu siguranta, insa, ne putem astepta la dezvalurii din ce in ce mai socante facute de Remus si Irina Truica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO