Irina Columbeanu a fost incredintata Monicai pana la pronuntarea divortului


Ultimul update: Sambata 06 Octombrie 2012 05:50
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2011 14:16
Categorie: Stiri actuale

Spectaculoasa rasturnare de situatie in razboiul dintre domnul si doamna Columbeanu. Fetita cuplului, Irina, va sta cu mama ei pana la finalizarea divortului. Tribunalul Bucuresti a luat decizia in aceasta dupa-amiaza, iar Monica a primit-o cu lacrimi.

 

Irinel a luat in calcul pierderea custodiei. I-ar da pensie de 2.000 de lei

Pe de alta parte, in toata aceasta perioada omul de afaceri trebuie sa plateasca luna de luna 2.000 de lei pensie alimentara pentru cea mica.

Hotararea instantei trebuie respectata, asa ca la resedinta de la Izvorani a inceput agitatia cea mare.

Vestea l-a uluit pe milionar: "Stiu ca deciziile nu se comenteaza, dar sunt stupefiat. Nu stiu ce instanta poate sa incredinteze, chiar si temporar, un copil cui l-a maltratat. Sunt curios si eu daca respectivii judecatori au copii si au fost si ei maltratati. Abia astept sa vorbesc cu Irina... Sincer sa fiu nici nu stiu cum s-o iau... Nu stiu cum un copil este incredintat ca un sac de cartofi, poate si de box. De astazi, viata Irinei s-ar putea schimba."

Initial, Judecatoria Buftea daduse custodia lui Irinel Columbeanu, pana la solutionarea divortului.

Irinel si Monica Columbeanu s-au prezentat luni de dimineata la Tribunalul Bucuresti. Omul de afaceri a adus documente care sa ateste trecutul intunecat al sotiei sale.

“De prostitutie nu o acuz eu, ci colegele ei de bordel. Monica nu are nicio sansa sa o pastreze pe Irina“, a declarat Irinel Columbeanu.

“Nu ma asteptam sa fie atat de proasta. Cere niste bunuri pe care le-am platit doar eu, sotul”, a mai precizat Iri.

Monica a spus, in schimb, ca Irinel nu s-a interesat de micuta atata vreme cat au fost in America si ca vorbeau foarte rar, prin intermediul internetului. In plus, ea ar fi primit mesaje de amenintare din partea omului de afaceri.

“Monica e fericita, ca orice mama. Irina va ramane cu mama asa cum e normal. A primit vestea cu o foarte mare bucurie. Avea lacrimi in ochi”, a declarat avocata Monicai Columbeanu.

"Monica isi doreste foarte mult sa ramana fetita la ea. Irina va locui in apartamentul in care Monica il detine in acest moment. Cu ele va sta si mama Monicai. In cel mai scurt timp posibil Irina va merge la mama ei. Monica nu vrea niciun ban de la Irinel Columbeanu. Numele de Columbeanu il vrea doar pentru fetita”, a declarat pentru Happy Hour avocata Monicai, Tripona Murgu.

Mai mult, doamna Columbeanu a venit astazi cu noi pretentii in procesul de divort, afirmand ca o parte din bunurile familiei i s-ar cuveni de drept. Intre ele - spune Monica - afaceri, terenuri si chiar celebra pictura a lui Sabin Balasa din interiorul vilei din Ilfov.

Urmatorul termen de judecata in procesul de divort a fost stabilit peste o luna.

Iri scoate artileria grea. Prostituatele ar putea sa o infunde pe Moni

VIDEO PROTVPLUS.RO