Interventie virala a politistilor din Calan. Ce au facut cu un scandalagiu care nu voia sa urce in masina

Ultima actualizare: 25-06-2015 07:08
Interventie virala a politistilor din Calan. Ce au...
Interventie virala a politistilor din Calan. Ce au...

Imagini tragi-comice petrecute la Calan, in judetul Hunedoara. Trei agenti au fost filmati in timp ce indesau un barbat in portbagajul masinii de politie.

Totul, dupa ce in fata unui supermarket a izbucnit un conflict intre mai multi oamenii ai strazii si cei responsabili cu paza. Cum n-a fost loc pentru toti scandalagii pe bancheta din spate, s-a gasit o solutie de compromis.

Imaginile au fost filmate de un trecator si s-au bucurat de un succes urias pe Facebook. Zeci de mii de utilizatori le-au apreciat. Totul a inceput, dupa ce trei indivizi au facut circ in apropierea unui mic magazin din Calan. Au blocat zebra si i-au oprit pe trecatori ca sa le ceara bani insa au devenit agresivi asa ca cineva a sunat la politie.

Cei trei par a fi in stare avansata de ebrietate si ii ameninta pe politisti desi se tin, cu greu, pe picioare. Echipajul retine doi barbati, pe care ii urca in masina. Al treilea individ incearca sa fuga, dar se impleticeste si cade. Se lasa greu convins sa intre in masina, asa ca un agent il urca in portbagaj. Vasile Varga, zis Sclipici, isi povesteste, relaxat, pe o banca din oras, aventurile din portbagaj.

Reporter: Cum a fost in portbagaj?

Vasile: Cald a fost.

Individul, spun politistii, este un client vechi care a primit de-a lungul timpului amenzi pentru cersetorie, scandal si tulburarea ordinii publice, in valoare de peste 10.000 de lei, dar nu le-a platit niciodata. In trecut a fost inchis si pentru talharie.

Incidentul nu-i scuza insa pe cei trei agenti, doi de la politia locala si unul de la politia nationala. Superiorii lor au vazut imaginile postate pe Facebook.

Adrian Iovanesc, primarul orasului Calan: "Am constatat o incalcare a procedurilor de legitimare si conducerea persoanelor care faptuiesc anumite actiuni ilegale pe domeniul public."

La randul lor agentii sunt cercetati disciplinar: risca mustrare sau cu o supendare temporara din functie cu un procent taiat din salariu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO