INTERCEPTARI in dosarul lui "Beleaua" Corduneanu. "Stiu ca sunt urmarit, dar daca vreau sa-ti rup capul, ti-l rup"

Adrian Corduneanu

Interlopul Adrian Corduneanu a fost interceptat in timp ce spunea ca stie ca este urmarit de Politie, insa nu se teme, pentru ca Politia nu are ce sa ii faca.

Corduneanu, poreclit "Beleaua" se afla in prezent in arest preventiv, dupa ce judecatorii Tribunalului Iasi au respins miercuri contestatia formulata impotriva masurii luata la inceputul saptamanii. Aparatorii lui Corduneanu au sustinut in sala de judecata nevinovatia clientilor lor, in acest sens fiind depuse si mai multe documente in aparare.

Citeste si: Interlopul Adrian Corduneanu, zis si "Beleaua", a fost retinut. Suma pe care ar fi primit-o dupa ce a santajat un director

Avocata Anca Dragoi a declarat pentru adevarul.ro: "Solutia este injusta, magistratii nu au tinut cont nici de sustinerile aparatorilor si nici de probele concrete depuse in sustinerea pozitiei procesuale a inculpatilor. Vazand solutia pronuntata, constientizez ca va fi o adevarata lupta sa demonstram nevinovatia clientilor nostri, insa am convingerea ca instantele vor fi juste si echilibrate si vor intelege in final care este situatia de fapt reala".

Citește și
Adrian Corduneanu
Interlopul Adrian Corduneanu, zis si "Beleaua", a fost retinut. Suma pe care ar fi primit-o dupa ce a santajat un director
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Referitor la infractiunea de santaj, procurorii spun ca cei 1.000 de euro si 30.000 de lei ar fi fost ceruti si primiti de Adrian dupa ce agentul l-a "suparat", refuzand, in prima faza, sa ii redirectioneze clienti.

Se intampla in octombrie 2015, atunci cand Adrian Corduneanu l-ar fi lovit cu palmele peste urechi pe T.P. si l-a intepat cu cutitul in picior.

"Frate, nu-i bine si stiu unde sa-l bag sa te fac franjuri si nu are nimeni ce sa-mi faca. Stiu ca sunt urmarit de politie, din scara vecina de la etajul 4, dar nu au ce sa-mi faca", ar fi spus atunci Corduneanu.

In cadrul unei alte discutii, din martie, Adrian i-ar fi spus agentului urmatoarele: "daca vreau sa-ti rup capul, ti-l rup si acum ca ma doare in p*** si nu are nimeni ce sa-mi faca, ca daca vreau te fac oricand".

Potrivit motivarii primei instante, principala aparare a inculpatilor este ca toate contactele intre Corduneanu si agentul de vanzari au fost de natura comerciala.

Citeste si: "Beleaua" Corduneanu, arestat dupa ce ar fi injunghiat un barbat. Avocata interlopului: "Nu sunt suficiente probe"

INTERCEPTARI DIN DOSAR

Discutie din data de 29 martie 2016, ora 12.11

P.T.: Alo, da!
Corduneanu Adrian: Alo! Ce faci?
P.T.: Bine! .........
C.A.: Ah! Cand ...te mai intreb si eu iti dau mesaj si alea sa mai vad ce alea, un mesaj scurt, da, fratioru’! Nu e azi, e pentru maine! Cutare! ne intelegem macar din mesaj sau ce fac? Trebuie sa vin sa fac circ!
P.T.: Am inteles!
C.A.: Sa alea, sa vada lumea ca alea! N-o vorbit destul de ...tinem legatura, mai te intreb si eu cand alea! Cutare, cutare!
P.T.: Am inteles. Dar i-am zis...
C.A.: Da
P.T.: Da, da! Dar i-am zis lui Nelu ca astept (neinteligibil)...
C.A.: Mi-a zis in mare!
P.T.: Da
C.A.: Sau astea care cu bancile cu alea, nu-i problema, ca iti dai seama ca doar te cred ca doar n-o sa fii nebun tot sa ma minti si sa verific o din asta care e cu bancile, sa te ghicesc o data ca nu e cu banca... si sa incepem iar... urate! Ca eu ma stiu...Ah! In secunda unu rezolv imediat cu tine si nu-mi mai trebuie nimic, nu fac nimic. E numai vorba de orgoliu si de cuvant intre noi!
P.T.: Am inteles!
C.A.: Nu incalzeste nimeni cu bani, cu alea! Le iau in p***! E vorba de caracter, de respect si alea! Adica daca ne mintim si noi iarasi alea, cand ai zis destul de bine si am zis si eu! Frate, mananci si tu acolo, mananc si eu, ce putem si noi acolo!
P.T.: Da
C.A.: Ai inteles? Doar nu vrea nimeni gratis, nimic. Nu alea, nu nimic!
P.T.: Am inteles!
C.A.: Adica sa nu te puna dracul, tot cu faze de-a tale cu bancile, ba e prin banca, ba e prin alea. Sa ghicesc o data ca nu e cu banca! Ai inteles?
P.T.: Am inteles!


C.A.: Asta te pun in tema! Ca dupa aia, tac si gura si...o sa se intample o nenorocire mare si nu stii de unde vine! Ca n-o sa vin eu sa-ti crap capul, pentru ce? Alea! Fac eu belea pentru tine? Esti un soricel mic pentru mine! Ai inteles? Dar ar fi dusmania, ca ma minti si ca ai tupeu fantastic si nu ti-e frica de mine, si ti-o fac pe dos de nu stii ce e cu tine! O sa stai numai in ghips toata vara! Dar nu vreau! Vreau atat, pur si simplu vezi-ti de ale tale, vezi-ti de familie, fa ce vrea p*** ta, fa sa-ti fie bine si tie...! Nu ti-am zis asta destul de clar? Nu ma intereseaza ce, cum e, iti faci tu talentul tau! Dar cand si cand, nu vine de la sine, da-ne si noua acolo cate o comanda!
P.T.: Eu i-am zis ca astept pana maine! Si...
C.A.: Uai! Mi-a zis asta, dar tu intelegi ce zic eu, si ce ma doare pe mine? Ai inteles?
P.T.: Da!
C.A.: Nu vreau ...adica fa-ti treaba ta, e serviciul tau, alea. Nu ma bag peste tine, nu ma bag pe smecheriile tale! Dar ti-am zis uite, frumos, smechereste, frate, mai da-ne si noua acolo sa mancam si noi ca pe baza lui Nelu nu zic, prinde si el, dar nu cum e stilul tau si alea, ai inteles?
P.T.: Da, am inteles, am inteles!
C.A.: Nu vreau nimic, nu alea! Nu cutare, frumos! N-ai vazut, da-ne o comanda, ca ne multumim cu ce ne dai noua!
P.T.: Am inteles, am zis! Da, da! Am inteles!
C.A.: Da?
P.T.: Da!
C.A.: Hai ca sa nu mai fie asta, sa fie macar ultima data cand mai vorbim pe tema asta si alea, si sa fie numai alea. Daca iti mai dau eu cateodata un mesaj, „ce faci fratioru’“, e ceva sau alea...
P.T.: Da!
C.A.: Sa-mi raspunzi! Ca doar nu vreau nimic. Ce vreau ...vezi ca vorbesc turceste sau iti vorbesc urat? Sau alea! Dar tu imi fortezi mana si ma obligi!
P.T.: Si e sarbatoare, e pastele la catolici. Numai urat ma faci sa vorbesc, sa injur, sa alea! (....)
C.A.: Adica sa colaboram, sa alea. Nu, eu colaborez, cu ala tii legatura cu ala, ca doar am zis, papa frate si tu si fa-ti talentul, Doamne ajuta, sanatate la familie, la fata! Dar daca tu ma disperi si alea si o cauti frate! Nu-mi dai motive? Nu e mai bine ca-ti spun si sa stiu ca ti-am spus si te-am pus in tema, decat sa nu vorbesc si sa fac alte prostii?
P.T.: Da, asa-i!
C.A.: Nu vreau! Ce-ti doresc tie, sa-mi dea Dumnezeu mie! Ca sa intelegi, ai inteles!?
P.T.: Am inteles!
C.A.: Si ti-o zic din inima! Ce-ti doresc eu tie, sa-mi dea Dumnezeu mie si la familie!
P.T.: Ok, am inteles!
C.A.: Da nu mai fi capos cu mine, ca nu e bine, nu-s omul potrivit ca...eu stiu sa fiu bun, bun, dar si nebun, rau!
P.T.: Am inteles!
C.A.: Bine, fratioru’
P.T.: Da, da!
C.A.: Iti doresc o zi frumoasa, Doamne ajuta si...!

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
"Beleaua" Corduneanu, arestat dupa ce ar fi injunghiat un barbat. Avocata interlopului: "Nu sunt suficiente probe"

Unul dintre cei mai temuti interlopi din zona Moldovei, Adrian Corduneanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru ca l-ar fi santajat si amenintat luni de zile pe directorul de vanzari al unei firme de constructii.

Interlopul Adrian Corduneanu, zis si
Interlopul Adrian Corduneanu, zis si "Beleaua", a fost retinut. Suma pe care ar fi primit-o dupa ce a santajat un director

Unul dintre cei mai temuti interlopi din zona Moldovei, Adrian Corduneanu, zis si Beleaua, a fost retinut duminica de politisti si dus in fata judecatorilor.

Justitia din Romania si-a dat acceptul ca interlopii Corduneanu sa afle martorii cu identitate protejata care i-au „turnat“
Justitia din Romania si-a dat acceptul ca interlopii Corduneanu sa afle martorii cu identitate protejata care i-au „turnat“

Judecatorii Tribunalului Maramures au cerut DIICOT desecretizarea documentelor privind martorii cu identitate protejata din dosarul clanului Corduneanu.

Recomandări
Răspunsul ironic dat de Iohannis după ce a fost întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux: „E unul mic”
Răspunsul ironic dat de Iohannis după ce a fost întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux: „E unul mic”

Klaus Iohannis a declarat marţi, întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu unul de linie, motivând că a venit într-o deplasare externă, aşa cum au fost şi multe altele, „în interesul României”.

Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.