Instanța a mărit pedeapsa tânărului care s-a filmat în timp ce spărgea pahare în capul iubitei

Ultima actualizare: 20-10-2020 17:40

Un tânăr din Ploieşti care se filma în timp ce îşi bătea iubita și îi spărgea pahare în cap, imaginile fiind postate pe Facebook, a fost condamnat definitiv la aproape 13 ani de închisoare cu executare.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Curtea de Apel Ploieşti a mărit, prin decizia pronunţată luni, pedeapsa stabilită de instanţa de fond, astfel că inculpatul Robert Gabriel Berechet va executa o pedeapsă de 12 ani, 9 luni şi 20 de zile, el fiind condamnat pentru violenţă în familie, viol şi două infracţiuni de violarea vieţii private, scrie Agerpres.

Judecătoria Ploieşti stabilise, pe fond, o pedeapsă de 9 ani, 5 luni şi 10 zile de închisoare pentru inculpat.

Tânărul a fost reţinut de anchetatori după ce filmuleţele în care îşi maltrata iubita au fost postate pe Facebook.

Scenele teribile au avut loc în 2018, pe 1 decembrie. Tânărul, care atunci avea 17 ani, şi-a supus iubita la umilinţe greu de imaginat. Totul a fost filmat chiar de agresor, care nu s-a putut abţine şi a vrut să se laude cu isprava sa prietenilor de pe internet. Aşa au ajuns la el poliţiştii, care l-au reţinut imediat.

Marți, Curtea de Apel Ploieşti l-a condamnat definitiv la 13 ani de închisoare pentru fapta sa. Este acuzat de lovire sau alte violenţe, viol, lipsire de libertate şi violarea vieţii private.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO