Incident tragic în Suceava. O femeie a murit după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla

04-02-2021 17:02


Incident tragic în Suceava. O femeie a murit dup...
Incident tragic în Suceava. O femeie a murit dup...

Incident tragic în Suceava! O femeie de 43 de ani a murit după ce un copac a căzut de pe un versant abrupt pe DN 17 drumul către Vatra Dornei.

În maşina condusă de soţul victimei se mai aflau şi cei doi copii ai familiei, care au scăpat cu viaţă. Nenorocirea este cercetată acum de oamenii legii.

Tragedia s-a produs în această după-amiază, pe raza localităţii Iacobeni. Un copac s-a prăbuşit de pe un versant şi şosea, şi a căzut chiar peste maşină!

În zona era cod portocaliu de vânt puternic, dar nu se ştie deocamdată cauza nenorocirii.

Familia, din Bucureşti, pornise în concediu, la Vatra Dornei. Şoferul şi cei 2 copii aflaţi pe bancheta din spate, au scăpat cu viaţa. Femeia, în schimb, care era în dreapta şoferului, a fost strivită.


Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava: ”La faţa locului s-au deplasat colegii mei cu autospeciale de descarcerare şi o Ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj de Ambulanţă Judeţean. Bărbatul şi cei 2 copii erau ieşiţi din maşină, am fost monitorizaţi din punct de vedere medical, de către echipajul SMURD. Toţi cei 3 erau conştienţi şi cooperanţi şi prezentau doar atacuri de panică”.

Un echipaj al ambulantei a intervenit de urgenţă şi a început resuscitarea, însă din păcate, în ciuda eforturilor susţinute, femeia a murit.

Poliţiştii din Suceava au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: ”Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat că un vehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce rula pe DN 17, a fost lovit de un copac, care s-a rostogolit de pe un versant de pe suprafaţa muntoasă”.

Traficul rutier în zonă a fost blocat mai bine de o oră pe pe durata cercetărilor.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO