Incident la o școală din Gorj. O parte din tavan s-a prăbușit într-o clasă

Ultima actualizare: 17-09-2019 09:06

Incident periculos într-o școală din Gorj, unde o bucată dintr-un tavan s-a prăbușit într-o clasă. S-a întâmplat în timp ce muncitorii lucrau pe acoperișul clădirii.

Din fericire, elevii tocmai ieșiseră din sală și se aflau în curte pentru că era pauză.

Deşi elevii s-au întors la cursuri de mai bine de o săptămână, în această şcoală din comună Câlnic din Gorj lucrările de reparaţii sunt în toi. În timp ce muncitorii erau pe acoperiş, ar fi scăpat o grindă, iar o bucată din tavanul unei clase s-a prăbuşit. Din fericire, în acel moment, copiii se aflau în curte pentru că era pauză.

Ion Ciocârlie, profesor: "A picat o bucată de tencuială, elevii nu erau în posibilitatea de a fi loviţi pentru că nu erau în clasă, am procedat imediat la a aduce meseriaşii şi a repara."

Până când tavanul va fi reparat, orele se vor ţine într-o altă sala de curs. Scoală are suficiente spaţii pentru că numărul elevilor a tot scăzut de la un an la altul.

Ion Ciocârlie, profesor: "Periculos dacă erau elevi, dar nu erau nici elevii. Avem spaţii libere, avem patru săli de clasă în plus faţă de numărul de elevi."

Dincolo de acest incident care ar fi putut să aibă urmări grave, părinţii se plâng şi de zgomotul făcut de muncitori în timpul orelor.

Părinte: "Când tăi cu drujba, cade, ei lucrează sus, ei învaţa jos. Mi-a spus fetiţa, mi-a spus că porneşte câteodată drujba, îi tremura mâna pe pix. A zis să o las acasă 2, 3 zile până se termină şcoala."

După acest episod, muncitorii au primit ordin de la conducerea şcolii să lucreze doar când copiii nu sunt la cursuri - ceea ce ar putea duce la o întârziere a reparaţiilor, mai ales că se anunţa şi ploi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO