Incident la metrou. Fum la staţia Piaţa Victoriei şi în vagoane

Dată publicare: 17-08-2017 10:56
Dată actualizare: 24-08-2017 16:16


metrou

Peronul staţiei de metrou Piaţa Victoriei a fost invadat de fum joi dimineaţă, o garnitură de metrou care se deplasa către Piaţa Victoriei fiind si ea plină de fum.

Metrorex a explicat că a fost vorba despre "un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum", potrivit News.ro.

De asemenea, fumul a pătruns şi într-o garnitură de metrou ajunsă în Piaţa Romană.

În staţiile de metrou aflate pe traseu au fost anunţate întârzieri.

Conform relatărilor de pe Facebook, fumul nu provenea din staţie şi nici din tren, iar călătorii au coborât la Piaţa Victoriei.

Călătorii reproşează lipsa comunicării în aces caz, ei nefiind informaţi în legătură cu ce se întâmplă şi cu modul în care ar trebui să acţioneze.

Metrorex a explicat ulterior că "la trecerea unui tren de metrou pe Magistrala 2, s-a produs un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum".

"Circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale. Precizăm că nu a existat în niciun moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranţă, singurul inconvenient fiind fumul simţit de aceştia pe o durată scurtă de timp, în mod pasager, la trecerea punctuală prin zona respectivă. Echipele Metrorex au intervenit de urgenţă pentru scoaterea fumului cu ajutorul sistemelor speciale de ventilaţie", au anunţat reprezentanţii Metrorex.
 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO