Incident in timpul vizitei lui Iohannis la Sibiu. Cine este barbatul care a sarit din multime sa-i dea un plic presedintelui

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41

Faur Isaia, cel care in 2000 l-a stropit cu cerneala pe fostul presedinte Emil Constantinescu, i-a dat marti un plic sefului statului Klaus Iohannis,

Isaia a iesit din multimea adunata in fata Primariei Sibiu si i-a dat presedintelui Iohannis un plic. ''V-am mai dat un memoriu in urma cu un un si nu s-a intamplat nimic'', a spus acesta catre Iohannis, relateaza Agerpres.

Seful statului s-a indreptat spre el, a luat plicul in care se afla un memoriu si i-a dat asigurari ca o sa vada despre ce este vorba.

Faur Isaia este cel care in 2000, trecand de cordoanele oamenilor de ordine, a ajuns in preajma fostului presedinte Emil Constantinescu, aruncandu-i acestuia cerneala pe fata.

In 2001, el i-a dat o scrisoare presedintelui Romaniei de la acea data, Ion Iliescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o in judetul Arad. Isaia i-a cerut atunci lui Iliescu si o audienta la Palatul Cotroceni.

In 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi si politisti in timp ce incerca sa intre in perimetrul rezervat demnitarilor si sa se apropie de presedintele de la acea data, Traian Basescu. Faur Isaia a explicat ca voia sa-i transmita lui Basescu mai multe scrisori cu sesizari.
 

Sursa foto: Agerpres

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO