Audieri maraton in cazul celor doua fete care au fost pe cale sa se inece intr-un strand din Capitala. Ce spun anchetatorii

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41

Au fost audieri maraton marti, in cazul celor doua adolescente care sunt in stare grava in spital, dupa ce duminica au fost in pragul mortii, cat pe ce sa se inece in piscina unui club din Capitala.

Barmanul care a sarit in apa dupa ele, a dat declaratii in fata anchetatorilor. Medicii spun ca ambele copile sunt acum tinute in viata de aparate. Fata de 16 ani este in coma, dar prietena ei, de 12 ani, se pare ca are mai multe sanse sa-si revina. Insa evolutia starii lor de sanatate este greu de estimat.

Timp de patru ore si jumatate, politistii Sectiei 2 l-au audiat pe barmanul complexului, cel care a sarit sa le scoata din piscina pe cele doua adolescente. In plus, politistii au intrat si in posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere aflate in incinta clubului.

Fetele, in varsta de 12 si 16 ani, ar fi intrat in complex, in zona piscinei, putin dupa ora 20:00, adica la o ora dupa inchiderea programului. Una dintre ele este fiica bucataresei. Cum de au ajuns sub apa, politistii vor afla abia dupa ce vor viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Bazinul are o adancime care creste de la 1,70 metri la 2 metri.

Ancheta se indreapta si impotriva clubului: un angajat a declarat ca in schema nu figura ocupat si postul de salvamar, asa cum cere legea.

Si un alt angajat, chelner in acelasi complex, care se afla la munca in timpul incidentului, a fost audiat pret de trei ore, tot in calitate de martor.

Deocamdata, ancheta in dosarul de vatamare corporala este in plina desfasurare. Starea fetelor, internate la Spitalul "Grigore Alexandrescu", este in continuare foarte grava, iar adolescenta de 16 ani se zbate intre viata si moarte. Ambele sunt conectate la aparate, spun medicii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO