Incendiu puternic izbucnit în centrul Iașului. Pompierii au intervenit timp de 6 ore


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 03 Octombrie 2018 07:33
Categorie: Stiri actuale

Flăcări amenințătoare s-au ridicat marți spre cer în centrul orașului Iași. Incendiul a cuprins inițial o anexă folosită pentru depozitare și s-a extins cu repeziciune la o clădire de birouri aflată în vecinătate.

Mai bine de șase ore s-au chinuit peste 30 de pompieri să stingă vâlvătaia și, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Focul a izbucnit în anexa aflată în centrul oraşului. Flăcările s-au extins însă şi, în scurt timp, au înghiţit construcţia.

Vâlvătaia, care părea de neoprit, a cuprins şi clădirea de birouri din apropiere, unde îşi desfăşoară activitatea mai multe firme.

"Proprietarul de alături are o baracă şi a dat foc la ce o fi dat şi de aia s-a luat foc aici. Noi abia plecasem de la birouri şi nimeni nu mai era aici", povestește un bărbat.

"Nu locuieşte acolo nimeni, este un depozit de materiale de construcţii. Trebuia să construiască ceva, nu a mai făcut", explică un localnic.

Pompierii chemaţi de urgenţă au reuşit să stingă incendiul după mai bine de şase ore.

"La locul intervenţiei s-au deplasat cinci ofiţeri şi 27 de subofiţeri. Acţionăm cu 4 autospeciale de stins incendiu cu apă şi spumă, trei autocisterne transport apă, o platformă de lucru la înălţime", a transmis Ionuţ Gradinariu, ISU Iaşi.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Dar pagubele materiale sunt însemnate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO