Incendiu puternic în județul Giurgiu. Copiii au încercat să aprindă focul în sobă cu benzină

Ultima actualizare: 15-01-2020 17:17
Incendiu
Agerpres

O familie cu trei copii din localitatea Săbăreni, judeţul Giurgiu, a rămas fără locuinţă după ce copiii, rămaşi singuri acasă, au încercat să aprindă focul în sobă cu benzină şi au dat foc la casă.

"Trei copii cu vârste de 7, 14 şi 17 ani, rămaşi singuri acasă, tatăl fiind fiind plecat la serviciu, iar mama plecată până în sat, au vrut să aprindă focul în sobă cu benzină, moment în care a izbucnit incendiul. Copii s-au speriat şi au fugit la vecini să ceară ajutor, niciunul dintre ei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar casa a fost cuprinsă de flăcări şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu două autospeciale cu apă şi spumă", a declarat miercuri, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Ea spune că la momentul sosirii echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă deasupra locuinţei, focul s-a extins la "materiale combustibile şi un autoturism aflat în curte şi exista pericolul ca incendiul să se extindă la o locuinţă vecină.

La ora transmiterii aceste ştiri, incendiul a fost localizat, iar pompierii intervin pentru lichidarea acestuia, transmite Agerpres.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO