Incendiu într-un bloc din Tulcea. 11 persoane au fost evacuate, pompierii au salvat un cățel care se adăpostise sub pat

Dată publicare: 27-02-2021 07:35
Dată actualizare: 27-02-2021 10:38


Un incendiu a izbucnit, vineri seara, într-un bloc din municipiul Tulcea, iar 11 persoane au reuşit să iasă din imobil, fără a exista răniţi. Pompierii au reuşit să salveze un câine aflat în garsoniera care luase foc.

A fost panică vineri seară într-un bloc din Tulcea, după ce o garsonieră a fost cuprinsa de flăcări.

Focul a izbucnit la puțin timp după lăsarea întunericului. Alertați de fumul care inunda holurile blocului, mai mulți locatari au sunat la 112.

Acolo s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea.

Proprietarul garsonierei și vecinii lui au reușit să iasă la timp din imobil, așa că nimeni nu a fost rănit.

Din locuința cuprinsă de flăcări, pompierii au reușit să salveze un cățeluș care se adăpostise sub pat.

Din primele informații reiese că incendiul a pornit de la o butelie. Pentru că furtunul era deteriorat, gazul s-a aprins chiar în timp ce bărbatul își pregătea cina.
 

„Incendiul a izbucnit la o garsonieră de la etajul trei şi se manifesta cu flacără în balconul imobilului. Prin intervenţia promptă a pompierilor incendiul a fost lichidat în mai puţin de 15 minute, iar, din fericire, nu au fost înregistrate alte victime. Locatarul garsonierei şi alte 10 persoane s-au autoevacuat, iar pompierii au salvat un căţel din garsonieră”, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

La locul intervenţiei au fost prezenţi şi poliţişti şi jandarmi.