Incendiu în incinta unui post de transformare electrică din curtea Spitalului Dej

Dată publicare: 10-03-2021 10:44
Dată actualizare: 10-03-2021 10:47


Pompieri

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, în curtea Spitalului Municipal Dej, în incinta unui post de transformare a energiei electrice, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

"Două autospeciale au fost alertate în această dimineaţă, în jurul orei 7,50, ca urmare a aprinderii unor elemente din tabloul pentru siguranţe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej. Pompierii sosiţi la faţa locului au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă şi câteva elemente ale tabloului de siguranţă topite. Imediat s-a întrerupt alimentarea cu energie a punctului de transformare şi s-a acţionat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor, iar concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătăţile punctului de transformare", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienţi sau personalul unităţii sanitare.

"Din cercetările preliminare a rezultat că evenimentul s-a produs în urma unei defecţiuni a elementelor din instalaţiile punctului de transformare", se mai menţionează în informare.

Sursa: Agerpres

Tags: incendiu, spital, dej,


VIDEO PROTVPLUS.RO