Incendiu la Spitalul de Urgență din Sibiu. A fost deschisă o anchetă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 04 Noiembrie 2018 08:21
Categorie: Stiri actuale
pompieri

O anchetă a fost deschisă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu, în contextul în care în subsolul Secției de Urologie a izbucnit un incendiu. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă, a anunţat că incendiul izbucnit, sâmbătă seară, în subsolul Secţiei Urologie a afectat o zonă de spaţii tehnice, conform News.ro.

„Locul a fost identificat rapid după apariţia fumului, fiind alertat ISU Sibiu. Nu s-au înregistrat victime şi pagube materiale semnificative. La faţa locului s-au deplasat directorul administrativ al spitalului, Robert Fotache şi şeful serviciului administrativ, Constantin Sofrone, în vederea gestionării situaţiei. Pe baza raportului ISU, SCJU Sibiu va demara o anchetă cu scopul de a cerceta cauzele care au dus la apariţia incidentului”, a declarat Todăriţă.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, în subsolul Secţiei Urologie a Spitalului Judeţean Sibiu, degajându-se fum. La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, fiind mobilizat preventiv şi un echipaj SMURD.

După ora 23.00, incendiul a fost lichidat, iar reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat că au ars scule electrice aflate într-o încăpere la subsol.

„Sursa probabilă este scurt circuit. Personalul şi pacienţii aflaţi la parter s-au autoevacuat. Nu au fost persoane afectate de incendiu”, au anunţat reprezentanţii ISU, care nu au putut preciza câte persoane s-au autoevacuat din cauza fumului.

În 27 octombrie, un alt incendiu a avut loc în subsolul spitalului, tot în apropiere de Unitatea de Primiri Urgenţe.

Atunci a fost vorba despre o ţigară aruncată neglijent, fără a exista flacără deschisă, ci doar fum. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor sau a personalului medical.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO