Imagini spectaculoase surprinse în București. Cei mai buni dansatori din țară au făcut spectacol pe terasa unui bloc

Ultima actualizare: 05-08-2021 15:48

16 dintre dintre cei mai buni dansatori din țară și-au dat întâlnire, miercuri seară, pe terasa unui bloc și au dansat pe ritmuri de hip-hop.

Se pregătesc pentru un concurs de street dance în care câștigătorul va merge mai departe în finala mondială din Africa de Sud.

Cei 16 dansatori au făcut un cerc, iar pe rând au ieșit în față pentru a-și arăta fiecare talentul înainte de marea competiție. Dansul a devenit un stil de viață pentru ei, iar concursul vine ca o gură de aer proaspăt după o perioada îndelungată fară public.

Adrian Barangă, dansator: „Dansul, pentru mine, înseamnă tot. E viață mea, e ceea ce mă definește, e chestia care mă ajuta să trăiesc, chestia care mă hrănește, care mă întreține. Dansul e totul pentru mine”.

Irina Lalciu, dansatoare: „Abia aștept să simt energia publicului. Știm cu toții prin ce am trecut perioada asta și am cam fost despărțiți de public”.

E prima ediție care are loc în România. Dansatorii nu știu ce muzică îi așteaptă și se vor duela unu la unu pentru aplauzele publicului, care le va fi și jurat. Iar miza e mare - un loc în finala mondială, care va avea loc în Africa de Sud.

Alex Ciule - Cypher, selecționer: „Publicul face parte din spectacol. Publicul, în esență, este juriul, deci, în funcție de ce vezi pe scenă, cu cine rezonezi, de cine ți-a plăcut cel mai mult. Sunt printre 16 cei mai buni dansatori din țară”.

Raul Bârsan, dansator: „Să dansezi pentru cineva și să vezi reacția, să vezi cum apreciază publicul ceea ce facem noi și până la urmă cred că vrem asta, pentru că vrem să răspândim stilurile astea”.

Competiția vă avea loc pe 12 august, la Teatrul de vară Herăstrău, iar cei care doresc să participe încă își pot cumpără bilet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO