I-au cerut 15.000 de euro unui preot ca sa nu publice imagini compromitatoare. Decizia surprinzatoare a instantei


Ultimul update: Vineri 14 Iulie 2017 00:40
Data publicarii: Marti 11 Iulie 2017 21:54
Categorie: Stiri actuale
preotul ciprian stoichin

Doi barbati au fost judecati marti pentru ca ar fi santajat un preot din Constanta, cerandu-i bani ca sa nu publice imagini cu acesta in timp ce intretinea relatii sexuale cu o femeie

Doi barbati judecati pentru ca ar fi santajat un preot, cerandu-i bani ca sa nu publice imagini cu acesta in timp ce intretinea relatii sexuale cu o femeie, au fost achitati marti, de Judecatoria Constanta, instanta considerand ca fapta nu exista. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la comunicare.

Procurorii au stabilit ca preotul Ciprian Stoichin a mers la inceputul anului 2012 la locuinta unei femei pentru a-i sfinti acesteia locuinta. Dupa cateva zile, femeia l-a chemat din nou pe preot la ea acasa, iar cu aceasta ocazie au intretinut relatii sexuale. Scenele au fost filmate, iar o parte din materialul inregistrat i-a fost prezentat preotului Ciprian Stoichin de catre Ionut Cristian Picu si Marcel Marin.

Cei doi barbati i-au cerut preotului 15.000 de euro pentru a nu da publicitatii imaginile, insa acesta a refuzat si a sesizat autoritatile, care au inceput o ancheta in acest caz. Ionut Cristian Picu, fost absolvent de Teologie, si Marcel Marin, fost membru al Coralei Armonia, care apartine de Arhiepiscopia Tomisului, au fost trimisi in judecata pentru santaj.

Judecatoria Constanta a decis, marti, achitarea celor doi barbati intrucat fapta nu exista. De asemenea, instanta a respins si actiunea civila formulata de Ciprian Stoichin ca nefondata. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la comunicare.

In acest dosar, in toamna anului trecut, a fost audiat ca martor arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, audierea desfasurandu-se cu usile inchise. Preotul Ciprian Stoichin este consilier administrativ bisericesc la Arhiepiscopia Tomisului.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO