Hoți de biciclete din Capitală prinși după ce au fost recunoscuți pe camere

Ultima actualizare: 03-05-2019 20:14

Jandarmii din Capitală au prins, joi seară, doi indivizi suspectați că au furat mai multe biciclete. 

 

”S-a întâmplat joi seară, în zona Regie, din sectorul 6, cu doi bărbați, cu vârstele de 31, respectiv 32 de ani, "colecționari" de biciclete, care s-au gândit să-și completeze "colecția" cu altele noi.

Ce nu știau ei era că, de ceva vreme, pe urmele lor erau jandarmii bucureșteni, care aveau o filmare cu ei, în care apăreau fugind cu două biciclete, sustrase din zona parcului Crângași.

Jandarmilor le-a atras atenția comportamentul suspect al acestora și, după ce i-au oprit, au găsit asupra lor un dispozitiv de tăiat cabluri.

Într-un final, cei doi au recunoscut furtul din ziua precedentă și au fost întocmite acte de sesizare pentru infracțiunea comisă”, a precizat Jandarmeria într-un mesaj postat pe Facebook.

De când s-a încălzit vremea, din ce în ce mai mulţi oameni preferă să circule pe două roţi ca să facă mişcare şi să se descurce mai uşor prin aglomeraţie.

De acest fapt profită şi hoţii. Reţelele sociale sunt pline de anunţuri ale celor cărora li s-au furat bicicletele. Mai grav este că peste 90 la sută nu sunt niciodată recuperate şi pentru că mulţi dintre păgubiţi nu fac plângere la poliţie.

Potrivit statisticilor, primele care dispar sunt bicicletele lăsate în scările de bloc, pe domeniul public sau în curţile caselor.

De cele mai multe ori, hoţii acţionează cu îndrăzneală - ziua, fără un plan elaborat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO