Han distrus de incendiu. Pagubele depasesc 10.000 de euro, iar imobilul nu era asigurat

Ultima actualizare: 05-07-2014 07:17

Un han amplasat pe marginea Drumului National 1B, in apropiere de Buzau, a cazut prada flacarilor. Incendiul a pornit de la acoperis si a cuprins apoi rapid toata constructia.

Proprietarul, care nu avea asigurare, banuieste ca focul a fost provocat fie de un scurtcircuit la reteaua electrica, fie de cineva care ar fi vrut sa ii faca rau.

7 persoane, printre care membrii formatiei, administratorul si doi clienti, se mai aflau in han cu putin timp inainte de miezul noptii, cand a izbucnit focul. Proprietarul isi aminteste cum, la un moment dat, lumina s-a stins si au inceput sa se auda zgomote. Speriat, s-a dus afara sa vada ce se intampla.

Pana sa ajunga pompierii, oamenii au incercat sa potoleasca valvataia.

Dupa mai bine de doua ore, pompierii au reusit sa stinga flacarile.

"Am desfasurat un dispozitiv de stingere cu 9 tevi de apa, interventia ne-a pus probleme intrucat in zona nu exista o sursa de apa", a declarat colonelul Dan Manciulea.

Deocamdata cauza incendiului nu e clara. Proprietarul crede ca fie s-a produs un scurtcircuit, fie focul a fost pus intentionat. Pagubele depasesc 10.000 de euro, spune barbatul, iar imobilul nu era asigurat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO