Grav accident in centrul Capitalei. Doua persoane au murit, alte trei au fost transportate la spital cu rani grave

Dată publicare: 15-02-2015 20:03
Dată actualizare: 18-02-2015 07:01


Scene cumplite astazi in centrul Capitalei, la Piata Romana: un baietel de 9 ani si-a pierdut ambii parinti intr-o fractiune de secunda, dupa ce mama lui, aflata la volanul masinii, a intrat pe contrasens.

Doua atutoturisme au lovit masina familiei, iar cei doi soti au pierit pe loc. Copilul lor este la terapie intensiva, in stare grava. Si tot la spital au ajuns, cu rani severe, un pieton si un alt pasager.

Un copil insangerat, o femeie in varsta agonizand pe asfalt si o tanara intoarsa, cu mare atentie, de pe o parte pe alta, de paramedici.

Zona Pietei Romane parea, duminica, la pranz, scena unui masacru. Socanta chiar si pentru politistii chemati de urgenta.

Pentru soferita si sotul care statea in dreapta ei nu s-a mai putut face nimic. Paramedicii au incercat in zadar sa ii resusciteze: cei doi au suferit lovituri letale la gat si la cap in timpul impactului si au murit pe loc. Nu aveau centuri de siguranta, iar airbag-urile nu s-au deschis.

Baietelul celor doi si un alt pasager din masina familiei au fost grav raniti si sunt in grija medicilor.

Din primele cercetari ale politistilor, se pare ca autoturismul condus de mama copilului venea dinspre Calea Victoriei, cand soferita a pierdut controlul si a intrat pe contrasens, in timp ce iesea din rondul de la Piata Romana. Masinile de pe cele doua benzi, care circulau regulamentar, au lovit-o pe rand.

In carambol a fost surprins si un pieton, o femeie, care dupa primele ingrijiri a fost dusa cu leziuni grave la spital.

Intre timp, ceilalti pasageri din autoturismele implicate au fost evaluati si ei de catre medici. Cei care nu au dorit sa mearga la spital pentru control au fost audiati de politisti, ca martori.


VIDEO PROTVPLUS.RO