Goana spre discoteca s-a transformat in goana spre moarte la Costinesti

Ultima actualizare: 26-09-2012 23:14

Un tanar de 22 de ani n-a mai ajuns luni seara in discoteca din Costinesti, catre care pornise impreuna cu patru prieteni: a sfarsit intr-un accident rutier, in apropiere de statiune.

Amicii lui sunt cu totii in spital, inclusiv cel care, aflat la volan, s-a lasat cuprins de teribilism. A fortat o depasire si autoturismul i-a scapat de sub control: dupa ce s-a izbit de cativa copaci, a revenit pe sosea, in calea altei masini. Daca soferul acesteia n-avea un reflex fulgerator, nu scapa nimeni din impactul care a urmat.

Cei cinci tineri erau aproape de Costinesti, cand soferul si-a pierdut rabdarea. A depasit masina din fata neregulamentar si, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului la revenirea pe banda de mers. Un alt sofer si pasagera lui au vazut autoturismul zburand catre ei.

Politistii nu au niciun dubiu: vinovat de producerea accidentului este soferul care a fortat depasirea. Il insoteau doua fete si doi tineri. Socul i-a aruncat pe trei dintre ei din masina si cel mai mic, un baiat de 22 de ani, a murit pe loc.

Toti cei cinci venisera la un curs pentru tineri fermieri, care se desfasoara zilele acestea la Eforie Sud.

Dupa ce va primi ingrijirile medicale de care are nevoie, soferul vinovat va raspunde pentru tragedia pe care a provocat-o.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO