Glumă proastă pe seama coronavirusului în Cluj. Cum a reușit un bărbat să închidă o bancă

Dată publicare: 14-03-2020 15:39
Dată actualizare: 14-03-2020 15:57


Un bărbat din Cluj a reușit să închidă o bancă după ce a glumit că s-a întors din Lombardia

Un bărbat din Cluj a reușit să închidă o bancă, după ce le-a spus angajaților, în glumă, că s-a întors din Lombardia.

 

După ce mai multe persoane din judeţul Cluj au fost amendate pentru că nu au respectat regimul de autoizolare, un alt clujean a reuşit să închidă o bancă din Câmpia Turzii pentru câteva ore, după ce a afirmat că a venit din Lombardia, cea mai afectată zonă din Italia de coronavirus, informează Monitorul de Cluj.

Bărbatul din Viişoara i-a panicat atât de tare pe angajaţii băncii încât activitatea a fost suspendată temporar, dar totul s-a dovedit a fi o glumă proastă după sosirea poliţiştilor şi a reprezentanţilor de la DSP Cluj.

Anchetat de poliție

”În cursul zilei de azi am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns în incinta unei unități bancare de pe raza municipiului Câmpia Turzii și ar fi afirmat că s-a întors recent din Italia.

Polițiștii au demarat de îndată verificări, au identificat bărbatul în cauză și au stabilit faptul că bărbatul nu s-a întors din Italia, ci din Germania. La punctul de trecere al frontierei a completat formularul specific si i s-au facut analize medicale, fiindu-i transmis faptul ca nu se impune sa stea in autoizolare.
În continuare se vor lua măsuri legale față de acesta. Este vorba despre un bărbat din Viişoara”, a transmis IPJ Cluj.

 

Sursa: Monitorul de Botoşani


VIDEO PROTVPLUS.RO