Copos plange si e in stare de soc, dar nu vrea gratierea. Strategia prin care avocatii sai vor sa il scoata din inchisoare

Ultima actualizare: 14-03-2014 07:04

George Copos nu va solicita gratierea, chiar daca nu mai suporta sa stea in spatele gratiilor. Fostul patron al Rapidului si avocatul sau au o alta strategie: pregatesc o cerere pentru eliberarea temporara din Penitenciarul de maxima siguranta Rahova.

S-a implinit saptamana de cand George Copos este in spatele gratiilor, dar este in continuare in stare de soc si chiar plange, spun oamenii care l-au vazut in acest interval de timp. Avocatul sau, insa, spune ca nu l-a vazut varsand lacrimi de cate ori l-a intalnit, insa stie ca nu suporta ideea ca a ajuns in spatele gratiilor, pentru ca se considera in continuare nevinovat.

Impreuna cu avocatul sau, fostul patron al Rapidului va cere instantei de judecata intreruperea executarii pedepsei pentru maximum trei luni de zile. Motivul este acela ca George Copos vrea sa-si faca ordine in afaceri. Deocamdata, George Copos nu s-a gandit sa faca cerere de gratiere, insa aceasta varianta va fi luata in calcul dupa ce judecatorii isi vor motiva sentinta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO