Baut bine, nea Radu si-a pus o fata de perna pe cap si s-a dus sa sparga sediul primariei. Ce a urmat e comedie pura

Ultima actualizare: 14-03-2014 07:04

  Scene din filmele mute de comedie au fost surprinse intr-o comuna din Bacau. Un barbat de 49 de ani, care a mai fost condamnat pentru furt, a crezut ca se imbogateste daca da o spargere la primarie.

Cu o fata de perna pe cap, a luat seiful si s-a chinuit sa-l deschida cu toporul. Dar a gasit inauntru doar cateva sute de lei. Iar la un moment dat, s-a si admirat, ca intr-o oglinda, in monitorul de control al sistemului video care il filma.

Mai intai, hotul a facut rost de...camuflaj: O fata de perna pe care o fura dupa ce sparge o casa nelocuita aflata chiar langa primarie. Apoi intra in cladire. Inainte insa, bause zdravan, asa ca abia se mai tine pe picioare.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum incearca sa deschida usa ca-n filme. Renunta repede si intra prin ea, dupa ce ii sparge geamul.

Odata ce se vede inauntru, hotul cauta cheile de la seif. Pentru ca nu le gaseste, se ia, pur si simplu, la tranta cu ditamai cutia. O ia in brate si se chinuieste sa o deschida. Dar nu reuseste, asa ca o arunca pe geam. In lupta cu monstrul de otel, ii cade fata de perna de pe cap, iar politia il recunoste usor: este...nea Radu, pe care vecinii il stiu ca pe un cal breaz.

Viorica Puscuta, localnica: "A spart biserica, a mai intrat pe la batrane. E un puturos. Nu face treaba si umbla la furat."

In cele din urma, nea Radu a spart seiful cu toporul, dar a gasit doar cateva sute de lei. Asa ca s-a intors la primarie, putin inainte de miezul noptii. In timp ce scotoceste prin sertare observa ca este filmat si, cuprins de curiozitate, ia monitorul in brate si il studiaza cu atentie. Apoi smulge firele de alimentare crezand ca a scapat de dovada furtului. A doua zi, angajatii primariei au gasit totul distrus.

Dupa primarie, nea Radu a spart si magazinul din sat, unde a mancat relaxat o conserva si a baut un suc. Acum a ajuns din nou in arest.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO