George Clooney a povestit că soţia lui, Amal, a fost hărțuită sexual

Ultima actualizare: 29-10-2017 21:20

Aflat în campania de promovare a noului sau film, ''Suburbicon'', George Clooney a povestit că soţia lui, Amal, i-a vorbit despre situaţiile în care a fost ţintă avansurilor nedorite şi a hărţuirii sexuale.

"A avut de înfruntat aceleaşi situaţii şi asta în lumea avcatilor" , a spus Clooney, care nu a intrat în detalii. Clooney a fost printre primele vedete care l-au condamnat pe producătorul Harvey Weinstein, aflat în centrul celui mai mare scandal sexual de la Hollywood.

Spre deosebire de alte cazuri de hărţuire sexuală, cum sunt cele care au dus la demisia jurnalistului Bill O'Reily de la Fox News, acuzat iar de una dintre fostele vedete ale postului, Megyn Kelly, cel de acum a trimis unde de şoc în întreagă lume.

George Clooney: “Cred că de dată asta va fi diferit pentru că unele dintre victime sunt faimoase. Cred că asta ajută.”

Matt Damon, unul dintre protagoniştii filmului, este de aceeaşi părere. “Iar faptul că au existat urmări atât de grave pentru un personaj atât de cunoscut ca Harvey este o lovitură pentru orice bărbat care se comportă aşa. Sper că asta îi va face să se gândească de două ori şi să spună "Stai un pic.. Trebuie să îmi asum răspunderea pentru ce fac. O să mi se ceară socoteală..""

Clooney spune că şi complicii lui Weinstein ar trebui să plătească pentru faptelor lor. “Sunt acei oameni care duceau actriţele în camera lui de hotel şi le lăsau acolo. Sunt reporteri care vin şi spun "Ştiam de povestea asta de acum 10 ani.." Păi dacă ştiai de atunci şi nu ai publicat nimic, sunt curios câţi bani din publicitate ai câştigat pentru asta. Aş vrea să ştiu dacă ai primit în schimb un contract pentru a-ţi publica o carte. Şi spun asta pentru că toţi cei care au tăcut i-au fost complici" .

În tot acest timp, Harvey Weinstein s-a internat la o clinică din Arizona. A încercat să plece de acolo... după o săptămână, convins că şi-a rezolvat problemele. Avocaţii l-au sfătuit însă să rămână la tratament pentru încă o lună.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!