Gafă uriașă la decernarea premiilor Emmy: "Mi-au dat un plic şi am citit numele"


Ultimul update: Marti 26 Noiembrie 2019 20:19
Data publicarii: Marti 26 Noiembrie 2019 19:35
Categorie: Stiri actuale

Seară de gală la New York, cu ocazia celei de a 47-a ediţii a decernării premiilor Emmy International - destinate producţiilor de televiziune din afara Statelor Unite.

Printre lung-metrajele şi serialele remarcate, se numără britanicul- "McMafia" ,şi brazilianul 'The Last Hangover'.

Ceremonia de la New York a început cu o gafă a organizatorilor, iar momentul stânjenitor a fost jucat de actorul John Turturro, care a anunţat câştigătorul greșit la categoria Cel mai bun serial.

După câteva momente de derută, John Turturro a încercat să dreagă busuiocul cu o glumă.

John Turturro: "Cred că am fost... Ştiţi ceva? Eu sunt un actor, mi-au dat un plic şi am citit numele, aşa că... haideţi să aşteptăm puţin, să avem răbdare, pentru că astfel de lucruri s-au mai întâmplat şi la ceremonia decernării Premiilor Oscar! Aşa că... În regulă, sunteţi pregătiţi? Să uităm ce a fost... "Safe Harbour"!"

După confuzia de la început, producătorul serialului australian 'Safe Harbour' a urcat pe scenă pentru premiu. Până la urma serialul "McMafia" a primit totuşi o distincţie - pentru cea mai bună producţie la categoria drama.

Ca să nu se mai strecoare vreo greşeală, plicurile cu numele câştigătorilor au fost verificate de două ori înainte de a fi citite.

Iar Premiul Emmy Internaţional pentru seriale scurte revine... Să verificăm dacă este plicul potrivit...Ok...'Hack the City'

Premiul pentru cea mai bună comedie a revenit producţiei braziliene 'THE LAST HANGOVER'; La categoria interpretare, masculină, sau respectiv feminină, câştigători au fost un actor turc şi o actriţă maghiară.

VIDEO PROTVPLUS.RO