Gabriela Firea promite ca transportul public in Capitala va fi gratuit: "Nu inseamna ca personalul RATB va ramane pe drum"

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07
firea - agerpres

Castigatoarea alegerilor la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va gasi solutia cea mai potrivita pentru ca transportul public in Bucuresti, precizand ca personalul RATB care vinde bilete nu va fi disponibilizat.

”Modernizarea transportului public este o prioritate pentru mine, precum si imbunatatirea conditiilor pentru biciclisti. Voi gasi caile economice cele mai potrivite pentru ca transportul public sa fie gratuit, intr-un timp rezonabil, tocmai pentru a incuraja cat mai multi bucuresteni sa il foloseasca”, a afirmat Gabriela Firea intr-un comunicat de presa, dat publicitatii miercuri.

Senatorarea precizeaza ca introducerea gratuitatii la transportul public nu va duce la disponibilizari la Regia Autonoma de Transport Bucuresti. ”Asta nu inseamna ca personalul RATB care vinde, acum, biletele, va ramane pe drumuri. Vom gasi solutii pentru fiecare in parte. Eu vreau sa creez locuri de munca pentru bucuresteni, nu sa cresc somajul”, a precizat Firea, relateaza news.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO