Gabriela Firea a fost externată din spital după ce a fost operată. Mesajul primarului


Ultimul update: Vineri 29 Martie 2019 18:29
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2019 16:51
Categorie: Stiri actuale
gabriela firea

Primarul Gabriela Firea a anunțat, vineri, pe Facebook că a fost externată din spital, după ce săptămâna trecută a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei ocluzii intestinale.

Primarul Capitalei a mulțumit medicilor din Spitalul Cantacuzino, pe care i-a numit „îngeri salvatori”.

Mesajul publicat de Gabriela Firea pe Facebook:

”A sosit şi ziua mult aşteptată a externării din spital, după intervenţia chirurgicală de săptămâna trecută! Sunt momente în viaţă în care cuvintele sunt prea mărunte pentru a descrie recunoştinţa pe care o port în suflet. Cumpenele nu se programează. Sunt zile în care te poţi prăbuşi fără voie, deşi toată lumea te ştie puternic. Sunt ore în care totul scapa de sub control şi minute decisive pentru tot ce va urma. Fără OAMENII din acest instantaneu nu pot spune cum ar fi fost azi starea şi chiar viaţa mea.

Mulţumiri din tot sufletul desăvârşiţilor profesionişti şi, în plus, oamenilor cu un caracter deosebit, care m-au salvat : Conf. Univ. Dr. Iulian Brezean - Managerul Spitalului Dr. I. Cantacuzino, Clinica de Chirurgie I.Juvara, Dr. Sorin Petrea - Director Medical, medic primar, Dr. Eduard Catrina - medic primar, Dr. Mihaela Valcu - medic primar, Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI. O echipă de chirurgi români de talie internaţională care fac minuni zilnic, într-un spital din Bucureşti. Mii de mulţumiri întregului personal : asistente, infirmiere - competenţi şi umani. Cu toţi bolnavii! Cu absolut toţi!

După starea de rău de 3 luni, ocluzia intestinală cu care am venit în urgenţă joi seara, şi cea de-a doua intervenţie chirurgicală efectuată (după cea laparoscopica din decembrie), urmează tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o lună de zile şi revenirea la Spitalul Cantacuzino, la îngerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal. Slavă Domnului că nu a fost o afecţiune şi mai gravă sau cu urmări care să fi trebuit a fi parcurse pe perioade de tratament şi mai îndelungate!
Ţin să aduc mulţumiri încă o dată medicilor extraordinari de la spitalele Colentina, Sanador şi Serviciul de Ambulanţă Bucuresti-Ilfov, unde am realizat, de asemenea, mai multe investigaţii medicale, din decembrie şi până acum.

Cum să nu ai puterea să lupţi cu orice suferinţă, când ai aproape familia, prietenii din viaţa de zi cu zi dar şi pe cei din tărâmul virtual, colegii. Sunt o norocoasă, din acest punct de vedere! Toată lumea s-a concentrat şi la birou cât a putut mai bine, pentru a reuşi să trecem cu bine peste această perioadă grea.

Regret că, din cauza perfuziilor, tratamentelor, etc, era complicat să folosesc des telefonul, pentru a răspunde mesajelor de susţinere. O fac acum, înzecit!
Fireşte, nimic nu este posibil fără Dumnezeu, căruia îi aduc mulţumiri neîncetate din toată fiinţa mea.

M-am simţit ocrotită în cele mai dificile momente şi sunt bucuroasă că nu am deznădăjduit. Vorba de aur a duhovnicului sfânt : “Răbdare, răbdare, răbdărică.. răbdarea este ruptă din rai”????????????”

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO