Gabriel Cotabita a fost transferat la Spitalul Elias pentru recuperare complexa. Care este starea artistului in acest moment

Ultima actualizare: 19-06-2015 07:07

Gabriel Cotabita a parasit Spitalul Floreasca marti dimineata, fiind transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate si recuperare complexa.

Potrivit medicilor de la Spitalul Floreasca, Gabriel Cotabita se afla in stare generala buna, echilibrat respirator si hemodinamic, cu mobilitate prezenta si se alimenteaza oral.

Gabriel Cotabita a fost internat in Spitalul Floreeasca, la Reanimare, din data de 8 mai, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, in urma unei tulburari severe de ritm cardiac, la sala de sport a unui hotel din Capitala.

Dupa saptamani intregi in care a fost in coma, Gabriel Cotabita si-a revenit si a inceput sa respire singur. Acum, pulsul si tensiunea sa arteriala sunt la valori care nu ii pun viata in pericol.

 "Multumim intregii echipe a Spitalului Floreasca care a fost alaturi de noi trup si suflet si in special medicilor deosebiti care l-au ajutat pe tata sa ajunga pana in acest punct al refacerii sale: Prof. Dr. Ioana Grintescu, dna Dr. Cristina Teodorescu si in mod deosebit Prof. Dr. Viorel Poalelungi si dnei. Dr. Dana Pavelescu. Incepand de astazi, continuam drumul alaturi de o echipa exceptionala a spitalului Elias, care il va ghida si sprijini pe tata pe parcursul procesului de recuperare", a  scris fiica lui Cotabita pe Facebook.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO