Fratele unui deputat de Braila sustine ca a fost agresat de politisti. "A venit unul mare de 2 metri si m-a spart cu bataia"

Ultima actualizare: 09-06-2015 06:59
Mihai Razvan Petrea

Incident cu multe semne de intrebare la Braila. Un barbat sustine ca a fost ridicat de mascati la iesirea din club, agresat si lasat fara acte si carduri.

Razvan Mihai Petrea, fratele deputatului UNPR Dorin Petrea, a declarat pentru InfoBraila ca a fost victima unui abuz din partea politistilor vineri seara, atunci cand iesea dintr-un club. “Voiam sa ne suim in masina si au venit si ne-au luat”, spune Petrea. “M-au luat la bataie in duba, la sediu nu mai stiam de mine. A venit unul mare de doi metri si m-a spart cu bataia”.

Barbatul afirma ca a fost lovit de mascati si ca in duba i s-a luat portofelul, din care i s-au scos cardurile bancare si o foaie pe care avea scrise codurile PIN ale acestora. Iar avocatul braileanului sustine ca acesta a fost retinut fara forme legale, incatusat, adus la sediul politiei, batut, injurat. Mai mult, cand iubita lui Petrea s-a prezentat la politie, a fost injurata si impinsa, desi era insarcinata.

“Un domn cu un dinte spart in fata mi-a dat cu fum in fata”, afirma femeia. Prietenul ei a fost lasat sa plece, spounea ea, abia dupa ce au apelat la avocat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO