Fotomodelul columbian Elizabeth Loaiza are cancer. Cum a făcut totul public

Ultima actualizare: 18-08-2020 18:02
Elizabeth Loaiza
Facebook.com

Fotomodelul columbian Elizabeth Loaiza Junca a dezvăluit că are cancer, într-o postare recentă pe rețelele sociale. Columbianca are 31 de ani și este considerată una din cele mai frumoase femei din America de Sud.

Modelul columbian le-a spus celor 1,9 milioane de fani ai ei că urmează în prezent un tratament împotriva cancerului și a povestit lupta ei cu boala, relatează Daily Star.

Elizabeth Loaiza a câștigat în trecut mai multe concursuri de frumusețe, are brevet de pilot de elicopter și este una din cele mai cunoscute modele din Columbia, cu peste două milioane de urmăritori pe Instagram. Ea a pozat de la vârsta de patru ani.

Elizabeth a ales să-și deschidă sufletul în fața lumii, printr-o postare pe social media, povestind cum a aflat de maladie.

„Într-o zi ești bine, iar în cealaltă ai cancer. Cine și-ar putea imagina că după o viață sănătoasă, cu exerciții fizice, mâncare sănătoasă, fiind o persoană bună, așa ceva ți s-ar putea întâmpla. Vorbești cu cineva din familie, la telefon, și nimeni nu te crede, sau cel puțin spun. Nuu, nu e posibil, ești sănătoasă” a relatat modelul sud-american.

„Evident, și pentru ei este greu să afle așa o veste” a mai spus Elizabeth.

Potrivit ziarului local HSB, Elizabeth a aflat că are cancer după ce a pierdut o sarcină. Ea a fost gravidă, dar fetusul nu s-a dezvoltat bine în uter și a fost nevoie de mai multe teste. Medicii au descoperit o excrescență în uter, iar la biopsie s-a aflat că țesutul este cancerigen.

După ce a fost consultată de un oncolog, femeia le-a arătat fanilor și ce tratament urmează, inclusiv ședințe de chemoterapie.

Elizabeth Loaiza a mai avut probleme de sănătate în acest an, când a suferit efecte adverse de la o injecție cu un bipolimer. Ea a vrut să-și remodeleze fundul, dar a fost operată până la urmă pentru îndepărtarea substanței.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO